Vi arbetar för att kunna ge våra barn en tryggare och roligare skolgång och ta med sig många härliga minnen när de går vidare i skolsystemet efter Gustav Vasaskolan.

Genom att sponsra till aktiviteter och saker som främjar barnens fritid i skolmiljön hoppas vi kunna erbjuda barnen något litet extra som inte finns i alla skolor. För att kunna göra detta behöver vi ta ut en medlemsavgift och vår förhoppning är att alla föräldrar som har barn på skolan ska vilja vara medlemmar i föräldraföreningen.

Vi har ett årsmöte per år och styrelsemöten med löpande intervall under året om ca 8 veckor.

Medlemsavgiften är 100 SEK per familj per år.

Betala genom att swisha till numret nedan och fyll i under meddelanden i swishappen namn på familjen. Fyll även i nedan formulär med kontaktuppgifter så vi kan skapa ett levande medlemsregister och kalla er till årsmöte.

123 596 82 43


Namn *
Namn
Fyll gärna i namn på barnet/barnen och klass

Donera

Brinner du som förälder för ett specifikt projekt eller vill bidra till något av våra pågående rojekt så tar vi tacksamt emot donationer. Detta kan ni göra genom att swisha till nedan nummer och meddela avsändare och projekt i swishen.

123 596 82 43

Sprid KUNSKAPEN OM OSS

För att vi som föräldraförening ska stå starkt och kunna påvarna både skolan, den kommunala skolpolitiken och även kunna skapa roliga upplevelser och evenemang för våra barn behöver vi ha fler medlemmar. Sprid därför gärna till vänner och bekanta som är föräldrar till barn i skolan.