Aktuella Projekt

På den här sidan uppdaterar vi kontinuerligt de projekt som vi arbetar med. Vi vill alltid ha er input så kontakta oss gärna om ni vill engagera er, har kunskap eller kontakter inom området i ett visst projekt.


loppis-860x484-k.jpg

Gustav Vasaskolans föräldraförening anordnar loppis på skolgården i Lindholmen!

Lördagen den 11/5 mellan 11-14

 

För alla shoppingsugna besökare kommer det finnas försäljning av fika, kaffe, korv och fiskedamm.

 

Alla intäkter ifrån fika och bordsuthyrning går till att utrusta barnens utemiljö på skolgården.

 

Vill du passa på att rensa hemma och sälja på loppisen?

Anmäl dig då till lina.j.cheung@gmail.com eller 0737389778.

Anmälningsavgiften är 100kr och då ingår även ett bord!

 

 

Varmt välkomna!

Valhall_multisportarena-555x356.jpg

Multiarenan

Efter diskussioner med kommunen efter att multiarenan installerats har styrelsen nu begärt ut alla handlingar gällande detta ärende. Styrelsen anser inte att kommunen har uppfyllt sin del av avtalet när de har investerat i en multiarena utan underlag för att kunna utöva tilltänkta sporter på. Uppdatering kommer.

betyg_undersida.jpg

Bevakning av betygsprojektet

Gustav Vasaskolan har kvalificerats sig i Skolverkets test av att ge betyg till barnen ifrån årskurs 4. Föräldraföreningen ser att det finns grund till att bevaka denna implementering och föra dialog med skolan under testperioden. Vi tar gärna löpande in synpunkter på hur betygsprojektet löper ifrån er föräldrar. Rektor Gunilla Jåfs har tagit emot våra önskemål om diskussion med lärare om utfallet men pga av hög belastning har vi inte fått någon sådan tid bokad.

swing-1188132_960_720.jpg

UTemiljön

Under 2019 satsar föräldraföreningen på att förbättra barnens utemiljö. Genom insamling, loppis och diskussioner med barnens egna behov liksom fritidspersonalens input kommer vi under våren 2019 göra flera investeringar för att barnen ska få en aktiv, spännande och rolig fritid även på skolan. ni får gärna kontakta oss om ni har några förslag eller möjligheter till sponsring.